Toen ik bij ‘de Karl ‘ ( Gynaecoloog) kwam vroeg hij meteen of ik niet heel veel dorst had .. ja, inderdaad ! Daarnet nog gestopt in het frituur om iets te drinken omdat ik WEERAL zoveel dorst had..๐Ÿ˜…

Ik had te veel vruchtwater, Karl vertelde ons dat dit niks kon zijn maar we dit moesten in ’t oog houden, het kon wijzen op zwangerschapsdiabetes, open rugje ….โœจ

Yannick had precies enkel gehoord ‘ het kan niks zijn ‘ maar bij mij was het open rugje blijven hangen, niet zomaarย … Maar vroeger bij de neuroloog ( epilepsie) werd er echt ingedramd dat ik meer kans had op een kindje met een open rugje of syndroom van down – dit was al uitgesloten met de niptest maar nu net dat ene andere ding werd nu ook vernoemd !๐Ÿ˜ฒ

Ik ging naar de huisarts paar dagen erna ( nog vrij chill ) maar die zei weer ‘ open rugje’ , ik probeerde mezelf te kalmeren door te denken dat ze dat dan wel al zouden gezien hebben maar na wat opzoekwerk op dokter Google kwam ik tot de conclusie dat dit idd pas te zien was op 20 weken.๐Ÿ™„

Ik huilde dag en nacht, ik voelde me zo ongelofelijk schuldig want als dit zo zou zijn was het ‘ mijn fout’ want dat kwam dan wss door die epilepsie…๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

Uiteindelijk heeft mama naar de Karl gebeld of ik al vroeger mocht en kon komen om dit te testen want ik werd gewoon volledig zot..๐Ÿ˜ฌ

Met een bang hartje zijn we er naartoe gegaan en heeft hij ALLES grondig nagekeken en aangezien ons kleine zo een wildenbras is was het ook al geruststellend aangezien dit meestal gepaard gaat met verlamming van de beentjes , hij heeft me alle nek en rug wervels laten zien en duidelijk de huid erover !! ‘alle’ afwijkingen zou ze nu al moeten ontwikkeld hebben en zichtbaar moeten zijn…๐Ÿ€

THANK GODย โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿผ
10000007629 MILJOEN VAN MIJN SCHOUDERS, en nu kan ik terug de ‘ chille’ zijn van ons 2ย ๐Ÿ™ˆ